living mart cph

ENGROS – INTET SALG TIL PRIVATE

dekoration & indpakning

shop dekorationsartikler engros i living mart cph

shop dekorations- og emballageartikler B2B engros i living mart cph

Leder du efter dekorations- og emballageartikler til forbrugsvarer og til videresalg? Velkommen til living mart cph, den største B2B engrosleverandør af dekorationsartikler og emballageartikler i Danmark. Du finder et udvalg af dekorationsartikler og indpakningsartikler til alle lejligheder i vores online butik. I vores cash & carry forretning i København finder du mange flere dekorations- og emballageartikler.

 

Vi håber du og dine kunder vil sætte pris på vores udvalg af dekorations- og emballageartikler. Du kan finde alt fra gavekurve, gaveindpakning og blomsterdekoration som sand, glas og sten til bånd og snor i living mart cph. living mart cph’s webshop tilbyder mange nye artikler og ideer døgnet rundt.

Vores kollektion af dekorations- og emballageartikler

Overrask dine kunder med vores gavekurve og brug vores indpakningspapir, blomsterdekorationsartikler og blomstertilbehør professionelt. Bliv inspireret af det store udvalg af dekorations- og emballageartikler hele året rundt i vores cash & carry forretning.

shop dekorations og emballageartikler B2B og cash & carry i living mart cph

Er du en professionel køber? Vi byder dig velkommen som kunde til at købe alle slags dekorations- og emballageartikler. Vi tilbyder alle slags dekorationsartikler fra mærker og udstillere som: R & R Import, Aafod Import, NPA, HDN Waalwijk, Pusteblume, Daan Kromhout og Willeke Floristik. De præsenterer alle deres dekorative artikler og kollektioner i deres egen shop-in-shop i living mart cph’s cash & carry forretning. Du kan købe engros dekorations- og gaveartikler engros til professionel brug og videresalg i vores B2B webshop eller cash & carry marked.