living mart cph

ENGROS – INTET SALG TIL PRIVATE

sådan handler du på living mart cph's cash & carry marked

tirs- & onsdag 05.00-20.00, tors- & fredag 05.00-12.00, lørdag 05.00-10.00, søndag 10.00-14.00

 

trin 1: check ind

Check ind og lån en ’blomstervogn’.

1.1 Tag en ’blomstervogn’ før du går gennem indgangen til salgsudstillingerne.

1.2 Har du endnu ikke et living mart cph kundekort, skal du henvende dig i kundeservice for at ansøge om dette. Her får du også udleveret en oversigt over living mart cph udstillerne, så du nemmere kan finde rundt.

1.3 Har du allerede et living mart cph kundekort skal du forevise dette mod forlangende før du går videre til salgsudstillingerne.

trin 2: vælg dine varer

Find og vælg dine varer og sæt dem på ’blomstervognen’.

2.1 Hent inspiration og shop varer i de mængder og fra de living mart cph udstillere du måtte ønske. Besøg de enkelte stande og sæt de ønskede varer på ’blomstervognen’. I tilfælde af, at varen er en udleverings- eller bestillingsvare tager du blot en udleverings-/bestillingsseddel med dig.

trin 3: betal ved kasselinjerne

Gå videre til kasselinjerne og betal for dine varer.

3.1 Når du er færdig med at handle, går du til en af de betjente kasselinjer. Her betaler du for dine varer og modtager en samlet faktura/kvittering uanset om du har købt varer fra en eller flere udstillere.

trin 4: medbring dine varer

Tjek dine varer og medbring dem.

4.1 Før du tager dine varer med dig, opfordrer vi dig til at tjekke din faktura/kvittering og til straks at henvende dig i kundeservice, hvis der mod forventning skulle være fejl.

4.2 Ønsker du at afhente dine varer efterfølgende, eller ønsker du at få varerne leveret af en transportør, vejleder personalet dig gerne om mulighederne for dette.

4.3 Husk at sætte ’blomstervognen’ på plads, når du er færdig med at bruge den. Det gør det nemmere at gøre en hurtig handel i living mart cph.