living mart cph

ENGROS – INTET SALG TIL PRIVATE

lamper & lys

shop lys og belysning and B2B engros i living mart cph

shop belysning og stearinlys B2B engros i living mart cph

Velkommen til living mart cph, B2B cash & carry og webshop for lys og belysningsartikler. Vi har over 20.000 varer fra 50 leverandører i vores engros cash and carry forretning i Taastrup tæt ved København.

 

Du ved, hvor vigtigt det er at skabe en rar stemning i din butik, hotel, restaurant eller i dine kunders hjem. I living mart cph finder du lys og indendørs - samt udendørs belysning - fra mange mærker og leverandører. Vi stræber efter at bringe lys og glæde ind i din butik og meget mere!

B2B engros markedsplads for belysning og lys

På B2B engrosmarkedet living mart cph kan du købe duftlys, stagelys, bloklys, lysestager, tealights, lanterner og windlights, diffusere, lysekroner, loftslamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper og meget mere fra leverandører som 8 Seasons Design, Gusj, Wittkemper Living, Ambiente, Light & Living, de Stip International, Columbine/Clayre & Eef, Present Time, Hamlet Design, Rønhoff og Alma Stearinlys.

 

Kort fortalt, living mart cph er en fullservice B2B lys- og belysningsgrossist for professionelle. Vi sælger kun til fagfolk som detailhandlere, stylister og dekoratører, hoteller og restauranter.

 

I vores cash & carry butik i Taastrup tæt på København finder du vores fulde kollektioner. I vores online butik sælger vi et udvalg af disse kollektioner.

 

Lys- og belysningskollektionerne supplerer hinanden fint og tilføjer ekstra atmosfære til alle former for interiør - og eksteriør naturligvis.

vælg frit blandt vores brede engros udvalg af stearinlys og belysning

living mart cph's cash & carry forretning har et fantastisk udvalg på over 20.000 varer. Kig forbi og opdag de nye kollektioner af stearinlys og belysning til overkommelige priser.

 

I living mart cph finder du stilfulde og trendy varer til konkurrencedygtige priser fra mange grossister, producenter og importører. De mange shop-in-shops opfyldes hyppigt med nye varer.

 

Er du allerede kunde og søger du et bredt udvalg af stearinlys og belysning? Besøg living mart cph's cash & carry markedsplads og se vores komplette sortiment af lamper, lys og meget mere. Lad dig inspirere af de førende mærker og de smukke stearinlys og belysningsprodukter!

 

Er du endnu ikke kunde i living mart cph? Ansøg om en konto og blive engros kunde nu! Vi lover, at du altid vil finde de nyeste kollektioner i living mart cph.