living mart cph

ENGROS – INTET SALG TIL PRIVATE

sæson

B2B Engros markedsplads for Juledekoration og andre sæsonvarer í København

shop sæsonvarer B2B engros i living mart cph

Er du en professionel indkøber og leder du efter sæsonvarer til dekorationsformål eller for at fuldende dit tilbud til dine kunder? Bliv engroskunde i living mart cph og fuldend dit sortiment!

 

living mart cph er en B2B markedsplads for detailbutikker og andre professionelle indkøbere indenfor. Vi har mere end 50 danske og internationale leverandører, der sælger deres varer under et tag i living mart cph.

 

Du finder et udvalg af sæsonvarer og dekorationsartikler til alle lejligheder iliving mart cph’s online shop. Det fulde sortiment af sæsonvarer og kollektioner finder du i vores cash & carry markedsplads i København.

 

Du finder en bred vifte af sæsonvarer til at fuldende dit varesortiment til særlige mærkedage som Valentins dag og Mors dag. Og vi tilbyder alle slags sæsonvarer og dekorationsartikler til temaer som Fastelavn, bryllupper, fødselsdage og til de forskellige årstider herunder forårs- og Påskedekorationer, sommer- og sol, efterår og Halloween og sidst men ikke mindst dekorationsartikler til vinter og jul.

 

Vi tilbyder sæsonvarer fra mærker og udstillere som: Julelageret, Wittkemper Living, Aafod Import, De Stip International, NPA, HDN Waalwijk, Xocolatl, Daan Kromhout, 8 Seasons Design, Hamilton Living og mange flere. Du finder altid de nyeste kollektioner hos living mart cph.

B2B markedsplads for sæsonvarer

I living mart cph finder du sæsonens varer hele året rundt. Kollektionerne skifter ofte, og du finder altid de nyeste kollektioner. Hver uge får vi nye varer så vi kan tilbyde dig og dine kunder de nyeste sæsonvarer. Du kan hente sæsonvarerne i vores B2B cash & carry markedsplads eller finde et udvalg i vores online butik.

 

living mart cph er det mest komplette B2B engros livsstilsmarked i Danmark. I vores cash & carry marked er der ingen minimumsordre. Du kan handle hos mere end 50 leverandører og shop-in-shops, og du får kun en enkelt regning for dine indsamlede indkøb.

 

Bliv inspireret af de mange dekorationsideer og indkøb farverige forårsvarer, påskepynt, julepynt og meget mere i living mart cph til både indendørs- og udendørsbrug.